Wat onze klanten zeggen

De ervaring van onze klanten staat voor ons voorop, en we houden ervan feedback te krijgen - positief en negatief. We kunnen van iedereen iets leren!
Hieronder zie je een kleine selectie van wat onze klanten ervaren als ze bij ons winkelen. Je kunt hier nog veel meer beoordelingen lezen.

We zijn nu al benieuwd hoe jouw ervaring is geweest!
 

"Deze webwinkel heeft niet alleen geweldige producten - ze hebben ook een geweldige klantenservice! Snelle reacties en professionele afhandeling. Mijn retourpakket verdween tijdens het transport, maar Molly&My stortte het bedrag meteen terug en ging zelf in gesprek met de vervoerder."

- Karin

"Het personeel van Molly&My is geweldig. Ze verspreiden zoveel positieve energie in hun advertenties en hun service is gewoon geweldig. Al met al zou ik aanraden bij hen te winkelen. Tegelijkertijd is het verpakt in mooi vloeipapier en doen ze er ook een kleine groet bij."

- Misse

"Altijd een goede ervaring met winkelen bij Molly&My. De dingen komen snel aan, en hun selectie is groot en mooi - en dan hebben ze ook nog veel leuke aanbiedingen. Als je contact opneemt met de klantenservice zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam. En ze hebben de grappigste Instagram-profielen"

- Sandra

"Bedankt voor een geweldige ervaring! Jullie website is gemakkelijk te navigeren, dus het bestellen duurde niet lang. Ik kon mijn pakket heel snel ophalen, ook al kocht ik tijdens een grote uitverkoop. Ik ben zo blij met mijn Global Funk pak, dat zowel qua kleur als qua maat perfect past. Ik zal zeker weer bij jullie winkelen!"

- Marie

"Snelle, goede en stabiele service. Ik winkel vaak bij jullie en heb nooit problemen. Mijn warmste aanbeveling. Jullie doen het zo goed! Zowel met video's, foto's, plezier, enz. Een grote schouderklop van mij!"

- Ann