Leveringsopties

Wat zijn de verzendkosten? 

De verzending bij Molly&My kost vanaf 7,49 euro. Als je voor minimaal 99 euro bestelt, bezorgen we je pakketje gratis bij het dichtstbijzijnde pakketpunt/pakketautomaat.

Levering met DHL

  • DHL Pakketautomaat (1-3 dagen)
  • DHL Thuisbezorging (1-3 dagen)

Bezorging met PostNL

  • PostNL Pakketpunt (1-3 dagen)
  • PostNL Thuisbezorging (1-3 dagen)

Hoe lang levertijd kan ik verwachten?

Als je voorraadartikelen voor 15.00 uur bestelt, versturen we je pakket nog dezelfde dag. Je kunt je pakket dus binnen 1-3 dagen verwachten.

Bij de bezorging van je pakket kan onze vervoerder te maken krijgen met vertragingen. Omdat pakketten met wegtransport worden bezorgd, kunnen er verkeersproblemen, ongelukken of andere onvoorziene uitdagingen zijn die vertraging kunnen veroorzaken. 

Levering aan eilanden buiten het vasteland kan een dag langer duren dan geschat. 

Hoe ziet mijn pakket eruit?

Als je bestelling in een tas past, ontvang je je artikelen in onze mooie roze tassen.

Als we overwegen je artikelen in een kartonnen doos te versturen, zul je die kunnen herkennen aan onze Molly&My tape. We gebruiken zo vaak mogelijk gerecyclede dozen - dus hij ziet er misschien een beetje versleten uit, maar hij is met evenveel liefde verpakt <3

PS: De tassen zijn gemakkelijk te herkennen in het pakketpunt ;)

Als je een bestelling hebt geplaatst die zowel uit voorraadartikelen als uit vooruitbestelde artikelen bestaat, versturen we de bestelling pas samen als de vooruitbestelde artikelen in ons magazijn aankomen.

Kan ik mijn pakket volgen?

Zodra je pakket vanuit ons magazijn is verzonden, ontvang je een e-mail met een tracking link. Hier kun je het pakket volgen. Het kan echter tot 24 uur duren voordat de tracking op de website van de vervoerder te zien is.

Volg je DHL pakket hier.

Volg je PostNL pakket hier.