Bijzondere dagen

Wie houdt er niet van een goede deal? Wij zeker wel, en daarom willen we je hier bij Molly&My geweldige aanbiedingen geven!

Black Friday bij Molly&My

We hebben niet alleen Black Friday, maar ook Black Week bij Molly&My. Met andere woorden, we hebben een hele week SHOP-AMOK-FEEST! Jullie zijn er meestal dol op, en we lopen meestal heel snel. De hele week staat onze klantenservice klaar om je door alle GEWELDIGE aanbiedingen heen te leiden.

Een kleine tip: we beginnen meestal een beetje vroeg, dus schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief als je vroeg toegang wilt krijgen tot de geweldige aanbiedingen.

Zoals gezegd lopen we deze week erg snel, dus je kunt een iets langere levertijd verwachten dan normaal. Er kan ook een langere reactietijd zijn op mail en telefoon, maar we doen er alles aan om alles voor elkaar te krijgen!

Tijdens deze geweldige week nemen we voorbehoud voor prijsfouten, uitverkochte artikelen en eventuele voorraadfouten. We vinden het heel vervelend als dit gebeurt, en we beloven dat we snel een oplossing zullen vinden!

LET OP: Je kunt kortingscodes of codes voor gratis verzending niet combineren met de wilde aanbiedingen.

Vind onder andere:

... en nog veel meer.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een traditie die zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Sinds 2005 is het de grootste winkeldag van het jaar in de VS, en sinds 2013 is Black Friday ook een GROTE winkeldag in Nederland.

Wanneer is Black Friday?

Omdat Black Friday niet elk jaar op dezelfde datum valt, is hier een snel overzicht om je voor te bereiden op de grote winkeldag: 

  • Black Friday in 2023 is vrijdag 24 november
  • Black Friday in 2024 is vrijdag 29 november
  • Black Friday in 2025 is vrijdag 28 november

Cyber Monday bij Molly&My

Na Black Week en vrijdag sluiten we hier bij Molly&My het feest af met Cyber Monday. Meestal voegen we nog meer geweldige deals toe, en tegelijkertijd heb je nog een laatste kans om de geweldige deals van Black Week te pakken te krijgen. Vergeet niet dat je je kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief en alle informatie over Cyber Monday bij Molly&My direct in je inbox krijgt.

Singles Day bij Molly&My

Singles Day is een Chinees fenomeen, en wij bij Molly&My hebben de afgelopen jaren een grote toename van Singles Day gezien. We houden van het concept en willen je altijd helpen jezelf te verwennen <3
Vergeet niet je aan te melden voor onze nieuwsbrief zodat je Singles Day bij Molly&My niet mist.

Januari sale bij Molly&My

We trappen onze januari sale af, die meestal direct na Kerstmis begint. Hier vind je alles van jurken, laarzen, interieur, jassen en nog veel meer tegen GEWELDIG prijzen. We hebben vaak gezien dat sommige mensen bijvoorbeeld de winterjas van volgend jaar pakken en zo veel geld besparen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de januari uitverkoop van dit jaar.

Midseason Sale bij Molly&My

Twee keer per jaar organiseren we een wilde Midseason Sales. Een in het voorjaar en een in het najaar. Hier heb je de kans om de goederen van het seizoen voor een SCHERPE prijs te vangen.
Vooral tijdens de Midseason Sales kun je seizoensartikelen vangen voor echt goedkoop geld, en het artikel dat je koopt kun je dus meteen gebruiken.