Inspiratie voor sieraden

Kettingen met parels, kettingen zonder parels, grote oorbellen, kleine oorbellen, gouden armbanden, zilveren armbanden en nog veel meer. Bij Molly&My hebben we een grote selectie mooie, unieke sieraden voor elke smaak. Naast de verkoop van sieradenmerken waar we zelf van houden, hebben we bij Molly&My ook ons eigen sieradenmerk. We proberen voortdurend nieuwe mooie sieraden te maken die voor alle gelegenheden gebruikt kunnen worden.
Wij zijn erg gesteld op vrouwensieraden

Sieraden zijn er in alle vormen, kleuren en gewichten. Sommige sieraden betekenen veel, en andere sieraden draag je vooral omdat je het mooi vindt staan. Wij weten het zelf ook! Of je nu van zilveren of gouden sieraden houdt, we hebben het bij Molly&My. Onze grote selectie wordt voortdurend bijgewerkt en we zijn altijd op zoek naar nieuwe populaire sieradenmerken. Ons eigen sieradenmerk, Mellow Moon, kenmerkt zich door tijdloze sieraden die je hopelijk een heerlijk gevoel geven als je ze draagt.

Toon je liefde met een sieraad

Sieraden zijn altijd een geweldig cadeau. We hebben bij Molly&My veel mooie sieraden die een perfect cadeau zijn. Het kan bijvoorbeeld een sieraad zijn voor je moeder, oma of grootmoeder. We hebben ook een grote selectie mooie oorbellen - zowel eenvoudige gouden oorbellen als zilveren oorbellen, maar ook mooie kleurrijke oorbellen met kleine motieven. Alle sieraden van Mellow Moon worden geleverd in een klein roze sieradendoosje. Een mooie vriendschapsketting is ook altijd een goed idee!

Zorg goed voor je sieraden

Natuurlijk wil je dat je sieraden zo lang mogelijk mooi en intact blijven. Daarom hebben we hieronder enkele tips samengesteld over hoe je je sieraden kunt verzorgen:

  • Doe je sieraden af als je slaapt, als je zwemt en als je sport. Dit voorkomt slijtage door vocht, zweet en schokken.
  • Zorg ervoor dat je sieraden niet in contact komen met crèmes, parfums, haarproducten en wasmiddelen. Vooral edelstenen kunnen gevoelig zijn voor de vetten en chemicaliën die aan deze producten zijn toegevoegd.
  • Edelstenen moeten met zorg worden behandeld - ze kunnen beschadigd raken door een val op een harde vloer of een harde klap.
  • Ringspalken kunnen zich tijdens het gebruik naar je vinger vormen - hoe spichtiger de ringspalk, hoe meer hij van vorm kan veranderen.
  • Armbanden kunnen zich tijdens het gebruik naar je pols vormen - hoe fijner de armband, hoe meer hij van vorm kan veranderen.
  • Kettingen zijn relatief kwetsbaar en kunnen er niet tegen als er aan getrokken wordt. Hoe goed ze ook gemaakt zijn, de schakels zijn klein en broos. Een plotselinge ruk kan ze doen breken. Het kan moeilijk of onmogelijk zijn om een gebroken ketting goed te repareren.

Hierdoor blijven je sieraden langer mooi.

Bewaar je sieraden goed

Het is belangrijk dat je je sieraden goed opbergt als je ze niet draagt. Zo verleng je de levensduur van je sieraden, en zo twijfel je niet waar je je oorbellen laat ;) Bij Molly&My hebben we prachtige sieradendoosjes die perfect zijn om al je sieraden in op te bergen.