Inspiratie voor interieurontwerp

We zijn geen interieurontwerpers, maar we geven je graag wat advies. Toen we bij Molly&My voor het eerst woonartikelen gingen voeren, wilden we je alle dingen kunnen aanbieden die je huis een beetje mooier en gezelliger maken. We breiden ons assortiment nog steeds voortdurend uit, maar het is nu al mogelijk om bij Molly&My alles te vinden, van geurkaarsen tot kerstversiering.
Thuis een spa-ervaring creëren

Onder onze populaire merken voor thuis hebben we Meraki. Onder het brede assortiment heerlijke producten van Meraki vind je zepen, schoonheidsproducten, accessoires, geurstokjes en nog veel meer. Allemaal iets dat het decor in je badkamer heerlijk fris kan maken en een gevoel van spa kan geven. De heerlijke producten van onder andere Meraki kunnen ook in andere ruimtes in huis gebruikt worden. Bij Molly&My hebben we ook een ruim assortiment keukenaccessoires.

Spice je interieur up met heerlijke kruiden

'Hoe moet ik dat doen,' denk je misschien. Nou, wij hebben een goed idee! Al een aantal jaren verkopen we veel specerijen van Nicolas Vahe, en ze blijven tot jullie favorieten behoren. Wat we ook leuk vinden aan de vele specerijen is dat ze leuk zijn om tentoon te stellen. Iets wat vroeger misschien iets was dat je in je keukenkastje verborg, kan nu een klein decorstuk zijn en een andere uitstraling in je keuken creëren.

Kaarsen en kandelaars

Als er één ding is dat een gezellige sfeer in je huis kan creëren, dan zijn het wel kaarsen. Bij Molly&My hebben we een grote selectie kaarsen in verschillende kleuren en vormen. We houden van de sfeer die kaarsen creëren, en nog beter is het als ze ook mooi zijn om naar te kijken als ze niet branden. We hebben ook een grote selectie mooie kaarsenhouders in verschillende materialen en hoogtes. Houd onze interieurcategorie in de gaten, waar we voortdurend nieuwe mooie artikelen toevoegen.

Versier je huis en creëer je eigen stijl

We hebben een heleboel mooie artikelen om je huis te versieren. Met woondecoraties kun je je eigen persoonlijke touch toevoegen om je huis nog persoonlijker te maken. We hebben veel decoraties die het hele jaar door gebruikt kunnen worden en die in verschillende kamers passen. We hebben ook een grote selectie kerstdecoraties, en we voegen elk jaar veel leuke kerstdecoraties toe. We streven ernaar om elk jaar ruim van tevoren kerstdecoraties beschikbaar te hebben voor voorbestelling, zodat je je kerstdecoraties van Maileg, Speedtsberg en andere leuke merken ruim van tevoren in huis hebt, zodat je klaar bent om je huis te versieren voor Kerstmis.