Inspiratie voor kleding

Het kan een uitdaging zijn om uit te zoeken welke jurk je het beste past of welke broek je moet dragen? Wij zijn er om je daarbij te helpen. We begeleiden en inspireren je graag bij welke kleding je het best staat - of het nu voor het dagelijks leven is, een feestje of gewoon om te ontspannen. Bij Molly&My hebben we kleding voor elke gelegenheid!
Je moet je op je gemak voelen

Voor ons gaat het erom dat je je goed voelt in je outfit. Je outfit moet je energie geven, kracht en zin om te pronken. Je moet je op je gemak voelen in je outfit! Er zijn veel verschillende manieren om je prettig te voelen en je moet iets kiezen waar jij je goed bij voelt. Misschien wil je er gewoon scherp uitzien, misschien wil je veel kleuren en patronen, of misschien is het belangrijkste voor jou dat je je kunt bewegen in je outfit en dat de kleding rekbaar en comfortabel is.

Het mooiste is dat al deze verschillende elementen gecombineerd kunnen worden. Bij Molly&My kopen we alleen kleding waarvan we zelf willen dragen en waarvan we weten dat ze mooi en comfortabel zit. Het is belangrijk voor ons dat de producten die we hebben niet alleen bij één lichaamstype passen, maar dat ze er goed uitzien op alle verschillende vrouwelijke lichamen.

Het leven is niet perfect, maar je outfit kan dat wel zijn

... is een van onze favoriete citaten bij Molly&My. Het is net zo waar als het klinkt. Er zijn veel dingen die je niet in de hand hebt, maar je outfit - die is aan jou, en daar moet je gebruik van maken.  Wij vinden het AWESOME om je op een normale werkdag extra leuk te kleden. Je kent vast wel het gevoel dat je je aankleedt voor een feest of andere grote gebeurtenissen. Je krijgt een heel speciaal gevoel in je lichaam als je outfit precies goed is. Dus waarom zou je dat gevoel niet elke dag krijgen?

Onconventionele combinaties kunnen de beste zijn

Op onze sociale media laten we je elke dag de kleding zien in verschillende scenario's op verschillende vrouwenlichamen. Tegelijkertijd laten we je ook veel manieren zien om verschillende outfits te stylen en zijn we altijd op zoek naar verschillende manieren om dezelfde style te dragen. Tegelijkertijd laten we je ook zien hoe kleine veranderingen of toevoegingen aan je outfit de hele look kunnen veranderen. We laten je zien hoe je alledaagse kleding kunt opleuken, maar ook hoe je mooie kleding kunt afzwakken om het geheel tot zijn recht te laten komen. Als je goede stylingtips hebt, stuur ze ons dan gerust. Dan kunnen we ze doorgeven aan alle fantastische vrouwen in onze gemeenschap.

Vergeet niet je kleren goed te verzorgen

Op de productpagina van alle producten tonen we wasvoorschriften of andere verzorgingsadviezen. Je kunt deze informatie ook in het product vinden. We hechten hieraan omdat we willen dat je kleding zo lang mogelijk nieuw en mooi aanvoelt. Ook al verandert de mode voortdurend, we zien steeds weer hoe kleding relevant kan blijven als je er goed voor zorgt. Daarom raden we je aan altijd de was- en verzorgingsinstructies op te volgen om je kleding in goede conditie te houden.